Ειρήνη Καριατλή

Διευθύντρια Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

img 7778

Συνεργάστηκα με τον κ. Αγγελο Παντουβάκη το 2001 για δύο χρόνια ως Διοικητή του Γ.Ν.Α. «Η Ελπίς»,  στο οποίο υπηρετούσα σε  θέση ευθύνης στην Διοικητική Υπηρεσία του νοσοκομείου. Ο κ. Παντουβάκης είναι ο Διοικητής που έγινε διαχρονικό πρότυπο διοίκησης και καθόρισε με την παρουσία του την πορεία και το μέλλον του νοσοκομείου μέχρι και σήμερα. Πέτυχε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την  αναμόρφωση της φυσιογνωμίας του νοσοκομείου με την πλήρη αναβάθμιση των υποδομών και Υπηρεσιών του.

Με άψογο σχεδιασμό και  αποφασιστικότητα , με την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος την υποδειγματική αξιοποίηση του συνόλου του προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και το  συντονισμό της διαλειτουργικότητας των Υπηρεσιών, συνέβαλλε τα μέγιστα στην λειτουργεία του νοσοκομείου ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους Έλληνες πολίτες. Προσωπικότητα χαρισματική, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη και δάσκαλου.

Πρωτοπόρος, ευγενής, αυστηρός και απαιτητικός φιλικός και συνεργατικός ταυτόχρονα, εμπνέει  στους συνεργάτες του εμπιστοσύνη κατά την  διαδικασία επίτευξης στόχων. Ο κ. Παντουβάκης είναι άνθρωπος ο οποίος δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα, είναι υψηλής απαίτησης σε όλα τα επίπεδα , με στοχοπροσήλωση στην επίτευξη δύσκολων εγχειρημάτων παρέχοντας πάντα  την μέγιστη προσωπική  αρωγή στους συνεργάτες του προς τούτο.

Δημοφιλής, με ευρύτητα πνεύματος, σχολαστικός , επίμονος πολύπλευρος και εξαιρετικά αποτελεσματικός. Θεωρώ μεγάλη τύχη και για το νοσοκομείο στο οποίο υπηρετώ  και για εμένα προσωπικά την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του.

Είπαν για εμένα ...