Νικόλας Μανωλάς

 Απόφοιτος Ναυτιλιακού Τμήματος 2012, Μεσίτης αγοραπωλησιών εμπορικών πλοίων Allied Shipbroking Ltd

img 20220912 wa0038

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον κ. Παντουβάκη προ δεκαετίας περίπου ως καθηγητή μου στο Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι γνώσεις του, η μεταδοτικότητα, η αυθεντικότητα, η οργάνωση και η ευελιξία του, ο ενθουσιασμός και το πάθος του για δουλειά αλλά και η εμφανής αγάπη του προς το πανεπιστήμιο και τους φοιτητές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον κύριο Άγγελο Παντουβάκη ένα ικανότατο καθηγητή που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Το έργο του καθηγητή δεν περιοριζόταν στην μετάδοση γνώσεων προς τους φοιτητές, αλλά ενστερνιζόταν με αγάπη και συναίσθημα την έγνοια των φοιτητών για την πορεία τους και τα βήματα τους μετά το πανεπιστήμιο. Για αυτό το λόγο ενδιαφερόταν και φρόντιζε να προσφέρει έμπρακτα στην ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ του πανεπιστημίου και της αγοράς, συμβάλλοντας άμεσα και προσφέροντας στην ανάγκη του πανεπιστημίου μας για εξωστρέφεια.

Θεωρώ ότι ο κ. Άγγελος Παντουβάκης είναι πρότυπο δασκάλου και επαγγελματία και αποτελεί για εμένα σημείο αναφοράς και άνθρωπο ‘’κλειδί’’ που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μου εξέλιξη και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Νικόλας Μανωλάς
Μεσίτης αγοραπωλησιών εμπορικών πλοίων
Allied Shipbroking Ltd

Είπαν για εμένα ...